logo_joke

Voor al uw huidbehandelingen ga je naar schoonheidssalon Wageningen!

Geplaatst door

dermalife_spaSchoonheidssalon Wageningen is ervaren en gespecialiseerd in het behandelen van verschillenden behandelingen aan uw huid. Wij van schoonheidssalon Wageningen hebben enorm veel ervaring van het tot stand brengen van een goede behandeling. schoonheidssalon Wageningen heeft meer dan 10 jaar ervaring en heeft daardoor veel kennis en ervaring opgedaan. Wij weten precies hoe we een behandeling tot een goede afloop moeten brengen. Het is ons keer op keer gelukt om de patiënt tevreden te stellen met onze behandeling. Schoonheidssalon Wageningen is jouw partner als het gaat om verschillenden behandelingen aan uw huid. Wij hopen dat we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn!

Waarmee kunt bij ons terecht?

U kunt in de salon terecht voor alle reguliere schoonheidsbehandelingen: reinigen van de huid, epileren, verven, harsen, aanbrengen van make-up,  huidverjongings- behandelingen en nog veel meer uitgebreide behandelingen. Voor een betere inzicht in onze behandelingen adviseren wij u om onze website te bezoeken.

Onze spa

U kunt in de salon gebruik maken van een Spa Wellness systeem.

Dit is een nieuw product, waarbij u een complete lichaamsbehandeling ondergaat met verschillende mogelijkheden: infrarood warmte, waterdamp en hydromassage. Wanneer u kiest voor onze spa kunt u rekenen op een zorgzamen en rustgevende behandeling!

Mijn ervaring

In 2017 heb ik ervoor gekozen om een behandeling aan te gaan bij Joke Elerie. Ik heb gekozen voor een optimal beauty arrangement. Mijn vrienden hebben mij de tip gegeven om eens een poging te wagen bij Joke Elerie. Het arrangement beviel me direct en raakte ontspannen tijdens de behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *