dermavisie-logo

Tatoeage verwijderen doe je bij Dermavisie

Geplaatst door

verzorgingWilt u een tatoeage verwijderen? Bij Dermavisie ben je op het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in verwijderen van tatoeages op uw lichaam. Dermavisie vind het heel erg belangrijk dat het verwijderen professioneel gebeurd. Wij werken daarom alleen met de beste materialen en technieken om de tatoeage optimaal te laten verwijderen. Onze specialisten in ons kliniek hebben veel ervaring met het verwijderen van tatoeages en weten precies hoe ze de behandeling voldoende moeten laten verlopen. Wij zijn pas tevreden als de patiënt ook tevreden is.

Tatoeage verwijderen  

Bij tatoeages op het huid zit het inkt ingekapseld in de huid, waardoor dit op zijn plek blijft zitten. Tijdens het verwijderen van de tatoeage wordt het laserlicht specifiek door het inkt in de tatoeage geabsorbeerd. Als gevolg van deze absorptie wordt het pigment verwarmt en valt de ingekapselde inkt uiteen in kleine deeltjes, waardoor het lichaam dit kan afvoeren via het lymfesysteem. Dit proces van afbreken en afvoeren duurt ongeveer 8 weken.

Eindresultaat van het verwijderen van een tatoeage

De tatoeage wordt na iedere behandeling vager van kleur. Er zijn ongeveer  5 tot 15 behandelingen nodig met een na schatting van 6 tot 12 weken voor een optimaal resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *