logo De Fysioo

Mijn mening over De Fysioo

Geplaatst door

Mijn moeder heeft jaren nekklachten gehad en daar is ze inmiddels vanaf met dank aan De Fysioo. Zo heb ik afgelopen maanden veel last gehad aan mijn onderrug. Ik heb vervolgens gelijk contact opgenomen met De Fysioo en gevraagd of zij mij kunnen helpen. Dit doen ze graag. Het bedrijf heeft een hele uitgebreide dienstverlening wat ervoor zorgt dat je iedereen kunnen helpen. Voor elke klacht hebben zij een gespecialiseerde en gecertificeerde fysiotherapeut. Dit zorgt ervoor dat je altijd de behandeling krijgt die je verdiend. fysiotherapie25

Op het internet wordt heel positief geschreven over De Fysioo. Het is daarom ook echt een aanrader om je door hun te laten behandelen. In een introductiegesprek proberen zij erachter te komen waar het probleem vandaan komt, zodat er een passend schema gemaakt kan worden. De schema’s sluiten goed aan, wat resulteert in goede resultaten.

Mijn ervaring

Tijdens de behandelingen werd ik hard aangepakt. Wel op een positieve manier natuurlijk, maar ze proberen je te blijven pushen, zodat het gewenste resultaat er ook echt uitkomt. Er wordt ontzettend veel energie in een behandeling gestoken en daar ben ik De Fysioo ontzettend dankbaar voor. Het is daarom ook echt een aanrader om deze praktijk in te schakelen bij langdurige klachten. Welke klachten zij behandelen staat op de website.

Mocht je vragen hebben of graag een kennismakingsgesprek aan willen gaan, dan kan je ze telefonisch en via de mail bereiken. Ze staan je graag te woord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *