logo

Ga nu naar http://www.lagracia.nl/

Geplaatst door

ij zijn een hair & beautysalon gevestigd in Elst. We zijn al jarenlang gespecialiseerd op het gebied van http://www.lagracia.nl/beauty. In de afgelopen jaren hebben we dan ook alleen meer tevreden klanten gehad. Bij ons staat nauwkeurigheid en hygi├źne bovenop op het lijstje. Wij willen altijd het gewenste resultaat van de klant bekijken. Daarom steken wij veel tijd en kracht in het helpen van onze klanten. voordat we aan de slag gaan bespreken we met uw we precies gaan doen, een soort consultgesprek dus. Wij zijn pas gelukkig als u het salon heeft verlaten met een stralend gezicht.

Mogelijkheden http://www.lagracia.nl/

Wij kunnen verschillende behandelingen voor u uitvoeren. Wij doen manicures, hairextensions, wimperlifting, harsen, waxen en nog veel meer. Voor het gehele assortiment kunt u kijken op onze site http://www.lagracia.nl/. Hier kunt u alles vinden over al onze behandelingen die we uitvoeren en hoe we dit precies doen.

Webshop

Speciaal voor als onze klanten hebben we nu ook een online webshop genaamd http://www.lagracia.nl/ hierop kunnen zij onze producten kopen zodat zij zich ook thuis kunnen verzorgen na een behandelingen. Ook is het mogelijk om online een reservering te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *