Hit Personal Training logo

Een goede personal trainer Arnhem is te vinden bij HIT Personal Training

Geplaatst door

Hit Personal TrainingBen je op zoek naar een training waar je niet alleen een uur de longen uit je lijf werkt maar ook plezier hebt. Wij sporten op twee verschillende locaties in Arnhem, samen met u alleen of met een kleine groep mensen. Samen gaan we er voor om uw doelen te bereiken als goede personal trainer Arnhem. Naast begeleiden zorgen wij ook dat wij je kunnen motiveren te bewegen!

Train met een personal trainer Arnhem op buitenlocatie

Wij werken naast onze binnenlocatie aan de .. ook buiten. Wij geven trainingen op de blauwgekleurde fitness zone bij de Rijkerswoerdse Plassen in Arnhem. Het veld is tot laat in de avond verlicht en door verschillende attributen kan er intensief en uitdagend getraind worden.

HIT personal trainer Arnhem

Wat is HIT eigenlijk? Een HIT training is hét concept van het heden en voor de toekomst. In een korte tijd geef je alles wat je in je hebt. Het gaat hier om de explosie van inspanning. De focus ligt bij twee dingen: het opbouwen en verbeteren van kracht- en uithoudingsvermogen. Je traint bij deze trainingen op je eigen niveau, ze worden aangepast op je eigen positie. De HIT trainingen worden gesteld naar jouw leeftijd, niveau en fitheid. Trainen met een personal trainer Arnhem. Het is mogelijk om naast groepslessen bij ons personal training te krijgen. Wij gaan in deze trainingen samen met jou je doelen behalen. Wij kunnen hier ook tips geven over een gezonde levensstijl en voeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *