work-the-world-logo

De leukste stages met worktheworld.nl/

Geplaatst door

vrijwilligerswerk buitenlandWil jij een stage lopen op de meest bijzondere plaatsen in de wereld en daar mensen helpen? Ga dan naar de website worktheworld.nl/.

Al meer dan tien jaar verzorgen zij over heel de wereld op maat gemaakte stages in de gezondheidszorg. Doordat zij wereldwijd al meer dan 10.000 stages voor studenten en professionals hebben samengesteld, is de deskundigheid hierin ongeƫvenaard. Het is dan ook zeker een aanrader om een stage te volgen bij Work the World.

Over worktheworld.nl/

Het verhaal van Work the World begint ruim tien jaar geleden. Tijdens gesprekken met gezondheidszorg studenten en professionals uit alle hoeken van de wereld werd duidelijk dat het zelfstandig regelen van een buitenlandse stageplaats een erg ingewikkeld traject vol valkuilen was. Work the World wilde daar verandering in brengen. Daarom ontwikkelden ze een werkwijze die hen tot op de dag van vandaag in staat stelt uitzonderlijke klinische ervaringen te bieden die geheel op maat zijn afgestemd op ieders individuele doelen en interesses. Ook besloten ze eerlijke en ethische samenwerkingsverbanden te ontwikkelen en onderhouden met buitenlandse ziekenhuizen, klinieken en omringende gemeenschappen om vanuit die basis de beste gezondheidszorg stages ter wereld te kunnen bieden.

Contact

Het hoofdkantoor van Work the world zit gevestigd in Brighton, aan de zuidkust van Engeland en in Nederland werken ze vanuit rotterdam. Als je meer specifieke informatie wilt over de (vrijwillige) medische stages, gebruik dan het formulier op de website of bel naar het telefoonnummer +31103100832 of stuur een mail naar info@worktheworld.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *